Juleskinke med kålsalat

4 personer

Delika food group juleskinke
Du skal bruge:
  • 1 juleskinke fra Delika Food Group
  • 400 g frisk grønkål (hele blade eller stykker på 4-5 cm i diameter)
  • 400 g rødkål
  • 1 granatæble
  • En håndfuld saltede mandler
Dressing:
  • 1 dl hvid balsamico
  • 1 dl koldpresset raps- eller olivenolie
  • 2 tsk. honning
  • Salt og peber

Sådan gør du:

Tilbered juleskinken efter anvisningen på emballagen.

Blancher grønkålen i saltet vand i 3-4 minutter. Afkøl den i koldt vand og slyng den tør. Riv bladene i mindre stykker.

Snit rødkålen så fint, som du kan. Brug evt. et mandolinjern.

Fjern kernerne fra garantæblet og sæt dem til side.

Snit saltmandlerne groft.

Dressing: Pisk eddike, olie og honning sammen og smag til med salt og peber.

Anret salaten på et fad: Bland de to slags kål og hæld dressingen over. Garner med granatæblekerner og de hakkede saltmandler.

Server sammen med juleskinken, som kan serveres varm, lun eller kold.


Find os på 
Instagram


Med venlig hilsen