fbpx

Juleskinke med kålsalat

4 personer

Delika food group juleskinke
Du skal bruge:
  • 1 juleskinke fra Delika Food Group
  • 400 g frisk grønkål (hele blade eller stykker på 4-5 cm i diameter)
  • 400 g rødkål
  • 1 granatæble
  • En håndfuld saltede mandler
Dressing:
  • 1 dl hvid balsamico
  • 1 dl koldpresset raps- eller olivenolie
  • 2 tsk. honning
  • Salt og peber

Sådan gør du:

Tilbered juleskinken efter anvisningen på emballagen.

Blancher grønkålen i saltet vand i 3-4 minutter. Afkøl den i koldt vand og slyng den tør. Riv bladene i mindre stykker.

Snit rødkålen så fint, som du kan. Brug evt. et mandolinjern.

Fjern kernerne fra garantæblet og sæt dem til side.

Snit saltmandlerne groft.

Dressing: Pisk eddike, olie og honning sammen og smag til med salt og peber.

Anret salaten på et fad: Bland de to slags kål og hæld dressingen over. Garner med granatæblekerner og de hakkede saltmandler.

Server sammen med juleskinken, som kan serveres varm, lun eller kold.