fbpx
Delika Food Group Defco roastbeef

Defco

Danske pålægsklassikere i skiver 

Defco (Delicious Food Company) er et velrenomeret dansk firma, som blev grundlagt i Aarhus i 1982. Fra første dag er der blevet udviklet unikke pålægsprodukter baseret på kvalitetskød og gedigent slagterhåndværk, og med årene er Defco blevet et velanset og populært brand. Defco pålæg er en bred vifte af både konventionelle og økologiske lækkerier i skiver f.eks. klassisk roastbeef, italiensk inspireret porchetta og kantstegt kyllingebryst.

Bag hvert Defco-produkt gemmer sig et omhyggeligt arbejde med receptudvikling, forædling og produktion efter slagterhåndværkets fineste metoder. Der benyttes i høj grad dansk kød, og man bestræber sig på at undgå overflødige tilsætningsstoffer.

hamburgerryg defco paalaeg

Gå på opdagelse i det store udvalg af Defco pålæg. Det er kvaliteten og smagen, der tæller, uanset hvilket produkt det drejer sig om.

Prøv f.eks. Defco roastbeef. Den fremstilles på traditionel vis af okseinderlår, som tilberedes nænsomt for at bevare mørhed, den smukke rosa farve og den intense, pebrede smag.

Defco porchetta paalæg

Eller måske foretrækker du Defco porchetta, der er en krydret og smagfuld oplevelse inspireret af Italien. Den produceres af svinefilet og svinebryst, som trimmes, saltes og krydres med rosmarin, hvidløg og citron. Derefter rulles porchettaen i hånden og snørres, koges og steges til sidst.

Det har igennem årene været vigtigt at udvikle sunde alternativer i Defco-serien, og i den forbindelse er der kommet Nøglehulsmærke på cirka 50% af de danskproducerede pålægsvarianter. Det smagfulde Defco pålæg fås både i elegante tynde skiver, der er særlig velegnet til appetizers eller i ekstra tykke skiver med markant struktur og bid, perfekt i en sandwich.

I 2023 blev Defco en del af Delika Food Group, som med stolthed fører de fine pålægstraditioner videre.

Udvalgte produkter
Defco roastbeef pålæg i skiver delika food group

Roastbeef

Defco hamburgerryg pålæg i skiver delika food group

Hamburgerryg

Defco oksebryst pålæg i skiver delika food group

Oksebryst