fbpx
Bedste rullepølse hjemmelavet delika food group

Sørwi

Masser af kød, bid og smag 

Håndsorteret, magert grisekød, krydderier, løg og ikke mindst godt gammeldags håndværk er ingredienserne i det, der af mange i dag kaldes »Danmarks bedste rullepølse«, nemlig SØRWIs rullepølser i forskellige udgaver af dette klassiske danske pålæg.

Hemmeligheden bag den fyldige smagsoplevelse er tørsaltning, hvor der anvendes 142 gram svineslag for at få 100 gram færdigvare.

I produktionen har slagterne stadig fat i hver eneste rullepølse, som fremstilles på produktionsanlægget i Aalborg. Kødet trimmes og afpudses nænsomt i hånden, og rullepølserne krydres og rulles ligeledes manuelt, så kvaliteten sikres i hver eneste vare, der sendes ud. Når svineslaget er rullet omkring krydderiblandingen, presses rullepølsen og koges nænsomt ved hjælp af damp, så saft og kraft bevares i det færdige produkt.

Uanset hvilken type rullepølse, der er tale om, er ingredienserne masser af kød, smagsfulde krydderier og tilberedning efter gamle slagtertraditioner.

sørwi tørsaltet rullepølse
sørwi rullepølse tørsaltat

SØRWIs historie går tilbage til midten af 1960’erne, da slagtermestrene Carlo Winther og Vagn Sørensen gik sammen med firmaet Brdr. Penter i København og leverede råvarer til datidens pølsemagerier. I 1973 overtog de Brdr. Penters afdeling i Aalborg og stiftede SØRWI året efter.                                                                     

Gennem alle årene har man arbejdet ud fra en filosofi om at levere topkvalitet på basis af godt håndværk og udsøgte råvarer. Et tankesæt, der helt naturligt er fastholdt, efter at SØRWI i 2016 blev en del af Delika Food Group.