fbpx
hammel Spegepølse Delika

Hammel

Populære danske klassikere

Siden 1986 har Hammel Spegepølsen været et flagskib i vores sortiment. Ja, faktisk var det med Hammel Spegepølsen som eneste produkt, at virksomheden blev grundlagt, da slagtermester Lars Vestergaard forlod sit job som butiksslagter for at etablere Delika.

Med 37.000 kr. på kontoen og et beskedent banklån på en million var han klar til at begynde at fremstille en spegepølse, der skulle vise sig at rumme alt det, der kan skabe en varig succes: Råvarer af udsøgt kvalitet, en fantastisk smag og godt håndværk i produktionen. Historien om Hammel spegepølsen og dermed begyndelsen på Delika Food Group er en rigtig dansk iværksætterhistorie. 

Lars var drevet af én passion: Han ville skabe et kvalitetsprodukt, som han kunne være stolt af som fagmand, og han satsede hele butikken på det. I starten var det op ad bakke med salget, men da stormagasin Sallings eksklusive supermarked fik øje på den gode kvalitet, åbnede døren sig på klem til hele Dansk Supermarked, det nuværende Salling Group. Derfra er resten historie!

hammel spegepølse delika food group
Hammel spegepoelse delika food group

Den originale Hammel spegepølse er fremstillet af det bedste okse- og grisekød. Hele, gule sennepskorn giver en dejlig smag og struktur, og krydringen er, som Lars Vestergaard definerede den: En fintunet hemmelighed, som vi vogter over hos Delika Food Group. Spegepølsen er herefter røget på traditionsbestemt vis, og den håndværksmæssige produktion sikrer en kvalitetsvare, som er en sikker træffer, både i madpakken, på frokostbordet og i kantinen.

Sidenhen har Hammel udviklet sig som selvstændigt brand og den originale Hammel spegepølse har i dag fået selskab af en række populære pålægsklassikere under brandnavnet »Hammel«. Det er stadig gode smagfulde skiver med kvalitet og håndværk som fundament.

Det betyder, at der er kommet flere populære spegepølser i serien f.eks. den klassiske Krospegepølse og den traditionelle Sønderjyske spegepølse. Og blandt de nyeste medlemmer af Hammel-familien kan nævnes den klassiske rullepølse med løg og hvid peber, eller de møre skiver af roastbeef, som er produceret af okseinderlår.

Velbekomme.