fbpx

Brands

Delika Food Group består af en række førende brands inden for hver deres kategori. Læs om de forskellige brands inden for kød, mejeri og charcuteri, alt fremstillet med respekt for godt håndværk, kvalitet og smag.

Delika food group logo
Hammel

Historien om Hammel spegepølsen og dermed begyndelsen på Delika Food Group er en rigtig dansk iværksætterhistorie. Hammel Spegepølsen røges over bøgesmuld, og den håndværksmæssige produktion sikrer en kvalitetsvare, som er en sikker træffer, både i madpakken, på frokostbordet og i kantinen.


Allans Guld

Allans Guld er stadig en af vores mest solgte ostefavoritter. Allans Guld er en specialproduktion hos Mammen Mejeri ved Bjerringbro, som baserer sig på mælk fra udvalgte mælkeproducenter i området og fremstiller sine oste efter gode, velkendte håndværkstraditioner.


Carl Vollstedt

Hos Carl Vollstedt bliver de gamle traditioner fastholdt: Pølserne røges i stenovne, som de altid er blevet, og en stor del af arbejdet med pølser og specialiteter foregår manuelt og håndværksmæssigt. De gamle opskrifter, der er gået i arv, giver den særlige smag og karakter, der i dag er efterspurgt over hele Danmark.


Mads Skjern

I dag er Mads Skjern et brand, der dækker en serie af Danbo-oste af bedste kvalitet. Danbo er den mest udbredte ostetype i Danmark. Det er en behagelig skæreost, som ikke er for blød, men heller ikke hård, og som derfor egner sig godt både som pålæg og i stave eller stykker på ostebrættet.

Sørwi

SØRWIs historie går tilbage til midten af 1960’erne. Gennem alle årene har man arbejdet ud fra en filosofi om at levere topkvalitet på basis af godt håndværk og udsøgte råvarer. Et tankesæt, der helt naturligt er fastholdt, efter at SØRWI i 2016 blev en del af Delika Food Group.

Delicias

Delicias er Delikas serie af eksklusive, udenlandske specialiteter, som vi har fundet hos en række premium producenter. Det er produkter, som vi med stolthed kan give vores kvalitetsstempel: ’Udvalgt og importeret af Delika Food Group’. I Delicias serien finder du en række klassiske, velsmagende specialiteter og delikatesser fra de ypperste producenter i deres niche

Defco

Defco (Delicious Food Company) blev grundlagt i Aarhus i 1982. Fra første dag er der blevet udviklet unikke pålægsprodukter baseret på kvalitetskød og gedigent slagterhåndværk, og med årene er Defco blevet et velanset og populært brand. I 2023 blev Defco en del af Delika Food Group, som med stolthed fører de fine pålægstraditioner videre.

Delika Carpaccio

Delika Carpaccio og Delika Vitello Tonnato er italiensk inspirerede klassikere, som er blevet produceret i Christiansfeld i Sønderjylland siden 1992. Gennem årene har man specialiseret sig i opskæring og forædling af udsøgt okse- og kalvekød.