fbpx

Delika Food GRoup

Vores historie

Delika Food Group A/S blev grundlagt under navnet »Delika« i 1985 ud fra et ønske om at fremstille spegepølser og andre røgvarer i en kvalitet, der lå markant over det, der ellers blev solgt i tidens supermarkeder.

Det første produkt, der blev sat i produktion, er i dag den berømte Hammel spegepølse. En større dansk detailkæde fik øje på den gode kvalitet og tog Hammel spegepølsen ind i sit sortiment, her blev grundstenen til virksomhedens forrygende udvikling lagt. Hammel spegepølsen er stadig et kerneprodukt i Delika Food Groups sortiment, og den har i dag fået følgeskab af et par andre spegepølsevarianter samt hamburgerryg, roastbeef og rullepølse.

historie delika food group

Delika blev i 2007 købt af Kurt Møller og Tom Elert Christensen. Siden er virksomheden udviklet med en række produktionsvirksomheder og brands.

Siden 2013 har AJ Skjern været en del af virksomheden. Dermed er sortimentet blevet betydeligt bredere, idet oste og andre mejeriprodukter i samme høje kvalitet som det eksisterende sortiment er kommet til.

I december 2021 blev 80 % af ejerskabet af Delika Food Group A/S solgt til kapitalfonden Erhvervsinvest. Den resterende del blev bevaret hos de daværende ejere.

For Delika Food Group A/S betyder de nye rammer, at vi er sikret et stærkt grundlag for at skabe en endnu stærkere vækst og position i fødevarebranchen.

Siden Kurt Møller og Tom Elert Christensen overtog Delika A/S og skabte Delika Food Group A/S i 2007, har der været fart over feltet. I dag har Delika Food Group A/S en hel palet af kvalitetsbrands indenfor pålæg, pølser, røgvarer samt mejeriprodukter, og den udvikling vil vi gerne fortsætte.

Med Erhvervsinvest i ryggen har vi endnu flere muligheder, så vi også de næste mange år kan være en af branchens førende virksomheder.

historie delika food group

I marts 2023 overtog Delika Food Group A/S aktiviteterne i pålægskoncernen Skare Food. Med overtagelsen har vi udvidet produktionen af pålæg med to nye lokationer i hhv. Aarhus og Christiansfeld. Dermed får vi også i højere grad mulighed for flere udvidelser af vores sortiment i fremtiden.

I september 2023 har Delika Food Group A/S opkøbt kødforædlingsvirksomheden Lepo i Hedehusene. Lepos værdier og produkter ligger i god tråd med Delika Food Groups, og med købet er Delika Food Group A/S nu også repræsenteret på Sjælland.

Fælles for hele sortimentet er gode håndværkstraditioner og de bedste råvarer i højeste kvalitet. Se et udvalg af vores sortiment her.