Delika Food GRoup

Vores historie

Delika Food Group blev grundlagt under navnet »Delika« i 1985 ud fra et ønske om at fremstille spegepølser og andre røgvarer i en kvalitet, der lå markant over det, der ellers blev solgt i tidens supermarkeder.

Det første produkt, der blev sat i produktion er i dag den berømte Hammel spegepølse. En større dansk detailkæde fik øje på den gode kvalitet og tog Hammel spegepølsen ind i sit sortiment, her blev grundstenen til virksomhedens forrygende udvikling lagt. Hammel spegepølsen er stadig et kerneprodukt i Delika Food Groups sortiment, og den har i dag fået følgeskab af et par andre smagsvarianter af spegepølser i serien.

Delika Food Group blev i 2007 købt af de nuværende ejere, Kurt Møller og Tom Elert. Siden er virksomheden udviklet med en række produktionsvirksomheder og brands. Siden 2013 har AJ Skjern været en del af virksomheden. Dermed er sortimentet blevet betydeligt bredere, idet oste og andre mejeriprodukter i samme høje kvalitet som det eksisterende sortiment er kommet til.

historie delika food group
delika food group adresse

I godt selskab

I december 2021 blev 80 % af ejerskabet af Delika Food Group A/S solgt til Kapitalfonden, Erhvervsinvest. De tidligere ejere Kurt Møller og Tom Elert Christensen har hver bevaret 10 % ejerskab.

I efteråret 2022 valgte Kurt Møller at overdrage direktørstolen for Delika Food Group A/S til Henrik Biilmann.

For Delika Food Group betyder de nye rammer, at vi er sikret et stærkt grundlag for at skabe en endnu stærkere vækst og position i fødevarebranchen.

Siden Kurt Møller og Tom Elert Christenesn overtog Delika A/S og skabte Delika Food Group i 2007, har der været fart over feltet. I dag har Delika Food Group en hel palet af kvalitetsbrands indenfor pålæg, pølser, røgvarer samt mejeriprodukter og den udvikling vil vi gerne fortsætte.

Med Erhvervsinvest i ryggen har vi endnu flere muligheder åbne, så vi også de næste mange år kan være en af branchens førende virksomheder.

Fælles for hele sortimentet er gode håndværkstraditioner og de bedste råvarer i højeste kvalitet. Se et udvalg af vores sortiment her.


Find os på 
Instagram


Med venlig hilsen