fbpx
oste dansk allans guld skæreost delika food group

Allans Guld

Oste efter gode, velkendte håndværkstraditioner

Allan er lig med Allan Jensen, som blev direktør, da de to vestjyske virksomheder AJ Specialiteter og Skjern Ostelager slog sig sammen i 1980’erne og dannede den nye virksomhed AJ Skjern.

Hver dag blev der serveret et stykke med ost, når der var pause. Osten var en god, mellemlagret 45 % Danbo, som hurtigt fik betegnelsen ’Allans Guld’. Så vælger du Allans Guld til rundstykket eller et stykke groft rugbrød, så ved du, at den første direktør for den nye virksomhed AJ Skjern personligt kom med kravspecifikationen: En god, mellemlagret, aromatisk og fyldig Danbo ost, som bare smager godt.

allans guld ost delika food group
oste dansk allans guld skæreost delika food group

Allans Guld er stadig en af vores mest solgte ostefavoritter. Det er en rigtig familieost, som de fleste synes om og vælger igen og igen. Med tiden er Allans Guld blevet sin egen, afgrænsede serie af gode skæreoste. Den tæller forskellige fedtprocenter og fås med eller uden kommen. Der er derfor mulighed for at få et stykke med Allans Guld, der passer til forskellige smagsløg. Kvaliteten og den gode, fyldige smag er dog den samme, uanset hvilken variant, der bliver sat på bordet.

Allans Guld er en specialproduktion hos Mammen Mejeri ved Bjerringbro, som baserer sig på mælk fra udvalgte mælkeproducenter i området. Allans Guld  fremstilles efter gode, velkendte håndværkstraditioner som 8 kilos oste med ’kinder’. Dermed er det en rigtig ostehandlerost, som ofte bliver skåret ud hos den enkelte ostehandler, i kantinen eller restauranten. Når du vælger Allans Guld fra supermarkedets hylde, har vi gjort dette arbejde for dig, og Allans Guld er lige til at spise.