fbpx
carl vollstedt spegepølse sønderjysk delika food group

Carl Vollstedt

Sønderjysk slagterkvalitet 

Carl Vollstedt er ægte sønderjysk kvalitet, når den er bedst. Sønderjyderne er kendt for deres stærke traditioner indenfor pølser og pålægsspecialiteter.

Hos Carl Vollstedt holder man fast i at fremstille gode spegepølser og grillpølser med respekt for det sønderjyske pølsemagerihåndværk.

I dag er Carl Vollstedt en vigtig del af Delika Food Group, men firmaets tradition går langt tilbage og har rødder i den tid, da Sønderjylland var under tysk styre, og hvor slagterne fik lært det bedste pølsemageri fra deres kolleger sydfra.

Carl vollstedt spegepølse oksespegepølse delika food group
Hammel spegepoelse delika food group

Hos Carl Vollstedt bliver de gamle traditioner fastholdt. Pølserne røges i stenovne, som de altid er blevet, og en stor del af arbejdet med pølser og specialiteter foregår manuelt og håndværksmæssigt. De gamle opskrifter, der er gået i arv, giver den særlige smag og karakter, der i dag er efterspurgt over hele Danmark.

Hvad enten man er til en traditionel sønderjysk spegepølse med den særlige, milde smag og fine aroma, en kødfuld grillpølse eller en sønderjysk sardelpølse, så finder man topkvalitet fremstillet af udvalgte råvarer hos Carl Vollstedt.