fbpx
Delicias tapas delika food group

Delicias

Udenlandske delikatesser

I Delicias serien finder du en række klassiske, velsmagende specialiteter og delikatesser fra de ypperste producenter i deres niche: Belgiske patéer, spanske Serrano- og Iberico-skinker. Salami-snacks, forskellige chorizo-pølser, italiensk Parma-skinke, mortadella i sublim kvalitet, lækre oliven, grillede artiskokker m.v.

Delicias er Delikas serie af eksklusive, udenlandske specialiteter, som vi har fundet hos en række premium producenter. Det er produkter, som vi med stolthed kan give vores kvalitetsstempel: ’Udvalgt og importeret af Delika Food Group’.

tapas delicias
Delicias stempel

Hvert land i Europa har sine specialiteter, som de med rette er stolte af.
Delicias serien er et eksklusivt sortiment af disse delikatesser, så det er overkommeligt for alle at sammensætte et lækkert tapas-bord, skabe små indbydende appetizers og forretter – eller lade specialiteterne indgå i en buffet, hvad enten den skal serveres i firmaets kantine, til frokosten i sommerhuset eller som hyggelig natmad efter turen i teatret med vennerne.

salamistick salamisnack delicias delika food group snack tapas madpakke

Producenterne bag Delicias serien er specialproducenter, som lever op til de krav, som vi i Delika Food Group stiller til os selv: Udvalgte råvarer og en produktion baseret på klassiske håndværkstraditioner samt respekt for den historie, som knytter sig til de enkelte produkter. Ofte er der tale om familievirksomheder, der har oparbejdet deres kvalitet og netværk af leverandører gennem generationer.

Udforsk Delicias sortimentet og bliv inspireret!

pate belgisk pate delicias delika food group