fbpx

Æggemuffins

Æggemuffins opskrift til madpakken eller brunch med Sørwi rullepølse

En mættende madpakkefavorit. Du kan med fordel også bage de små æggemuffins til brunch eller bruge dem som snack på tapasbordet.


Ingredienser:

  • 8 æg
  • Salt og peber
  • 25 g smør
  • 1 stor håndfuld krydderurter
  • 50 g Sørwi tørsaltet rullepølse.
Fremgangsmåde:

Pisk æg sammen, tilsæt salt og peber.⁠
Smør små muffinforme med smør.⁠
Finhak krydderurter.⁠
Skær Sørwi tørsaltet rullepølse i tynde skiver.⁠
Hæld æggemassen i muffinformen, fordel krydderurter og Sørwi tørsaltet rullepølse.⁠
Bag i ovn ved 210 grader i 15 minutter.⁠