Efterårspasta med svampe og Carl Vollstedt spegepølse

Nem og smagfuld efterårsmad

Efterårspasta med svampe og Carl Vollstedt spegepølse
Ingredienser:
  • 400 g pasta penne
  • 500 g blandede svampe
  • 100 g spegepølse fra Carl Vollstedt
  • 30 g smør
  • Salt og peber
  • Friske krydderurter, f.eks. estragon, salvie eller basilikum
Fremgangsmåde:

Kog pastaen efter anvisningen på pakken og lad den afdryppe i en si. 

Rens svampene og skær dem i mindre stykker. Steg dem på en tør pande lidt ad gangen, hæld væsken fra undervejs, og læg svampene til side.

Steg skiver af spegepølse i smør. Når de er sprøde, vendes svampe og pasta i. Smag til med salt og peber, og servér retten med et godt drys friske krydderurter.


Find os på 
Instagram


Med venlig hilsen