fbpx
hammel Spegepølse Delika

DELIKA CARPACCIO

Den populære forret

Delika Carpaccio og Delika Vitello Tonnato er italiensk inspirerede klassikere, som er blevet produceret i Christiansfeld i Sønderjylland siden 1992. Gennem årene har man specialiseret sig i opskæring og forædling af udsøgt okse- og kalvekød.

Carpaccio er en velkendt italiensk ret bestående af ultratynde skiver smagfuld oksekød med Ekstra Jomfru Olivenolie og Parmigiano Reggiano. Det friske oksekød er langsomt modnet, så Carpaccio skiverne får deres karakteristiske dybrøde farve, godt bid og fremragende mør struktur. Delika Carpaccio er en populær klassiker, klar til at anrette og perfekt til en hurtig let frokost eller forret. Pynt eventuelt retten med frisk basilikum, cherrytomater og ristede pinjekerner.

Carpaccio delika
Vitello tunato delika

Et andet hit fra Delikas fabrik i Christiansfeld er Delika Vitello Tonnato. Det er en populær ret bestående af fine skiver delikat kogt kalvekød med en cremet tunsauce. Den er en nem at tilberede og kan serveres som en let frokost eller som en delikat forret. Historisk set kan man datere retten Vitello Tonnato tilbage til det 1800 århundredes nordlige Italien. Og apropos historie… Christiansfeld blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste i 2015 og er absolut også et besøg værd med sin helt specielle atmosfære og unikke gamle bygninger.

I 2023 blev fabrikken i Christiansfeld en del af Delika Food Group, som med stolthed fører produktionen af lækkerier videre.