fbpx

Nem og lækker frokostsalat

Brug resterne fra køleskabet til en mættende salat

Nem og lækker frokostsalat med pasta og spegepølse tøm køleskabet ret

Brug resterne fra køleskabet til en mættende pastasalat med pølsetern, sprøde grøntsager og en god dressing.


Ingredienser kan f.eks. være:
  • En rest kogte pasta penne eller skruer
  • En rest spegepølse skåret i tern eller skiver
  • (kan evt. steges sprød på panden og medbringes i separat boks, så sprødheden bevares)
  • Lidt agurk i tern
  • Lidt tomat i tern (evt. soltørrede tomater)
  • Lidt løg i tern (evt. syltede rødløg)
  • Gerne lidt friske krydderurter
  • Gerne lidt ristede solsikke- eller pinjekerner
  • Gerne lidt oliven
  • Gerne lidt syltede agurker
  • Gerne………kun fantasien sætter grænser

Rør en dressing af 1/4 eddike (f.eks. Balsamico eller æble), 3/4 olivenolie, 1 fed knust hvidløg, 1 tsk sennep, lidt honning, salt og peber

Fremgangsmåde:

Vend salat-ingredienserne sammen. Vent evt. med at tilsætte de sprøde pølsestykker og hælde dressing over til sidst.