fbpx

Snobrød med Carl Vollstedt grillpølser

Til bålhygge året rundt

Snobrød med Carl Vollstedt grillpølser
Ingredienser til dej:

(ca. 6 snobrød)

  • 400 g pasta penne
  • 2,5 dl vand
  • 25 g gær
  • 0,5 tsk salt
  • 6 grillpølser eller ringridderpølser fra Carl Vollstedt
  • Ketchup, sennep, pesto eller andet dip
  • Snobrødspinde med samme diameter som pølserne.
Fremgangsmåde:

Lav dejen som en helt almindelig gærdej, den må ikke være for klistret. Lad dejen hæve tildækket ved stuetemperatur i ca. 1 time til dobbelt størrelse.

Del dejen i 6 stykker. Tag godt med mel på hænderne og rul hvert stykke til en lang pølse. Rul pølsen om snobrødspinden, sørg for at brøddet er ”lukket” i toppen, og bag det langsomt over bålets eller grillens gløder til det er gyldent og gennembagt. Skru forsigtigt brøddet af pinden.

Steg eller grill i mellemtiden Carl Vollstedt pølserne, så de er klar til at blive stukket i det lune snobrød sammen med f.eks. ketchup eller pesto.